Viziunea noastră este să accelerăm tranziția globală către energie curată.

Energia regenerabilă urmează să depășească cărbunele și gazul până la sfârșitul anului 2024, energia solară fiind motorul cheie al acestei tranziții.

Prin conectarea întregului flux de lucru de planificare solară, soluțiile noastre permit companiilor să ia cu încredere decizii bazate pe date atunci când optimizează proiectele și evaluează viabilitatea centralelor electrice comerciale și de utilitate.

 

Deși evoluează mai repede decât energia eoliană și hidro din cauza scăderii costurilor de dezvoltare, este necesară continuarea inovației tehnologice solare fotovoltaice de-a lungul întregului lanț valoric pentru a satisface cererea în creștere.

Despre Trivas Grup

Serviciu Clienți

Ne mândrim să oferim asistență de neegalat pentru clienți și să ne ajutăm clienții să-și dezvolte sistemele solare.

Beneficiile PV

Panourile solare fotovoltaice sunt una dintre cele mai utilizate alternative pentru producerea de energie electrică regenerabilă, atât pentru locuințe, cât și pentru fabrici și întreprinderi industriale.

Know-how

Ne străduim să oferim produse care sunt atât fiabile, cât și ușor de utilizat.

Casa Verde

Trivas Grup SRL , este societate autorizată de către Autoritatea Fondului de Mediu în vederea accesării de fonduri prin programul Casa Verde.

Povestea noastră

Bun venit în era ingineriei solare accelerate.

Înființată înca din 1993, SC TRIVAS GRUP SRL s-a impus rapid pe piață ca furnizor de succes în comerțul cu ridicata și cu amănuntul a instalațiilor termice, gaze și sanitare.

Grija pentru confortul clienților ne-a purtat întreaga echipă pe un drum al perfecționării continue.

Prin urmare, TRIVAS GRUP este importator direct al unor branduri apreciate în domeniul sistemelor fotovoltaice.

Pentru că ne-am propus să acoperim cu succes necesitățile clienților noștri, pe lângă importul de sisteme fotovoltaice, asigurăm și servicii adiacente de calitate, precum distribuție și montaj.

De asemenea, specialiștii noștri vă vor oferi întotdeauna consultanță și asistență tehnică în alegerile pe care le veți face.

Configurator sistem fotovoltaic

TRIVAS GRUP vă pune la dispoziție configuratorul de sisteme fotovoltaice, pentru a vă putea estima un cost.