Site-ul www.fotovoltaicetrivas.ro, numit în continuare fotovoltaicetrivas.ro, este proprietatea Trivas Grup SRL, companie înregistrată la Brăila, str. Mercur, Nr. 49, CIF J9/191/2018, CUI 4588222, la Registrul Comerțului din aceeași localitate, societate comercială numită în continuare fotovoltaicetrivas.ro. Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor următoare.
fotovoltaicetrivas.ro asigură utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.fotovoltaicetrivas.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul, în alte scopuri comerciale sau contrare intereselor fotovoltaicetrivas.ro, fără acordul scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către fotovoltaicetrivas.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru fotovoltaicetrivas.ro sau oricăruia dintre parteneri/furnizori, numai după obținerea în scris a acordului în acest sens.

Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului fotovoltaicetrivas.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, alte date – este proprietatea fotovoltaicetrivas.ro și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul fotovoltaicetrivas.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului fotovoltaicetrivas.ro numai în limitele metionate în prezentul document.

Produsele și serviciile oferite de fotovoltaicetrivas.ro

Prin politică de prețuri, fotovoltaicetrivas.ro există disponibilitatea selectării clienților. Produsele comercializate prin intermediul fotovoltaicetrivas.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului/distribuitorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, bon/chitanță fiscală, certificat de garanție, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv fotovoltaicetrivas.ro, își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă, în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului, dar va anunță emitentul comezii de acest lucru și împreună cu acesta va caută un alt produs similar. Prețurile sunt actualizate periodic, în funcție de cursul BNR, dar și de politicile de vânzare ale furnizorilor. Prețurile prezentate au TVA 19 % și nu includ cheltuielile de livrare. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel prezentat pe site-ul de vânzări fotovoltaicetrivas.ro în momentul confirmării comenzii , sau, în cazul comenzilor cu plata online, prin serviciile internet banking, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Există și posibilitatea ca în cazul unor achiziții mai mari să se acorde și discounturi comerciale. În acest sens, prețul facturat va fi mai mic decât cel afișat pe site. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse poate avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultantul de vânzări fotovoltaicetrivas.ro. În caz contrar comandă se anulează.

Conținutul fotovoltaicetrivas.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi . Din acest motiv, fotovoltaicetrivas.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul fotovoltaicetrivas.ro, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către cataloagele reprezentanților fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. fotovoltaicetrivas.ro și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului este gratuită, voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea dedicată. fotovoltaicetrivas.ro deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului fotovoltaicetrivas.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului fotovoltaicetrivas.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, fotovoltaicetrivas.ro nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile terților. fotovoltaicetrivas.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă există motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Dispoziții finale

Orice problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe fotovoltaicetrivas.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg prin accesarea paginilor sale.