Întrebări comenzi

După finalizarea comenzii, puteți fi contactat telefonic sau pe e-mail de către un reprezentant fotovoltaicetrivas.ro . Se vor confirma produsele comandate, eventual modificările reperelor sau cantităților, totodată vi se vor explica posibilitățile de plată și costurile de transport.

Acest lucru va fi făcut doar în situația când există neclarități sau neconcordanțe în comanda plasată de dumneavoastră ( taxe de transport , lipsa stocului la produsele comandate).

Pentru comenzi de peste 3000 lei , costul de transport aferent comenzii este suportat integral de fotovoltaicetrivas.ro

ATENȚIE! Excepție de la această regulă fac coletele foarte voluminoase (de exemplu sistemele fotovoltaice sau panourile solare), sau cele cu greutatea foarte mare (de exemplu stabilizatoarele de tensiune trifazice), unde costul transportului vă va fi comunicat de către un reprezentant fotovoltaicetrivas.ro

Livrarea produselor comandate din depozitele noastre se face în maximum 48h de la validarea comenzii. Pentru orice eventualitate verificați lista localităților acoperite de firmele de curierat.
Dacă doriți, solicitați reprezentantului fotovoltaicetrivas.ro să vă trimită pe e-mail numărul awb.
Observaţie: pentru produsele a căror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se măsoară începând cu momentul în care banii au intrat în contul fotovoltaicetrivas.ro

Dacă din motive pur individuale doriți să renunțați la produsele achiziționate, vă amintim că acest aspect se supune regimului juridic al contractelor la distanță.

În acest sens consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului.
Produsul poate fi returnat numai dacă se află în condițiile din momentul livrării, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nicio formă semne de uzură. Denunțarea de contract se face, așadar, numai în scris, pe adresa marketing@trivasgrup.ro.  Reprezentantul fotovoltaicetrivas.ro vă va comunica modul de returnare propriu-zis al produsului/produselor comandate precum și modalitatea de returnare a banilor.

ATENȚIE: Costul transportului aferent returnării produsului (în situația în care fotovoltaicetrivas.ro asigură returul)  vă aparține în totalitate, acesta fiind scăzut din suma de returnat.

Reducerea este direct proporțională cu valoarea produselor achiziționate, atât prin cantitate, cât și prin periodicitate.

Pentru cumpărături ce depășesc 3000 lei , clientul beneficiază de transport gratuit, excepție fac doar comenzile volumetrice sau cu masă netă ridicată, caz în care costurile de transport vor fi suportate în mod egal.

Pentru comenzi contractuale, solicitați reprezentantului fotovoltaicetrivas.ro un preț personalizat.

Pentru a cumpăra produse din magazinul online fotovoltaicetrivas.ro, aveți la dispoziție următoarele modalități: comandă cu ajutorul coșului de cumpărături direct de pe site, ușor de realizat și intuitiv, comandă telefonică, precum și comandă prin e-mail. Nu există o valoare minimă în ceea ce privește comanda dumneavoastră. Vom onora și cea mai mică comandă plasată pe site-ul nostru..

1. Comandă prin intermediul coșului de cumpărături
Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online, este necesar să furnizați date de identificare valide. Magazinul folosește un coș de cumpărături, în care dumneavoastră introduceți produse folosind butonul “Adăugați în coș”. Acest buton îl puteți găși pe pagina dedicată fiecărui produs în parte. După ce ați terminat selectarea produselor finalizați comanda. Aici veți completa informațiile personale de contact, cu adresa de livrare precum și datele de facturare, după caz. Veți selecta o metodă de plata: plata în sistem ramburs, plata prin transfer bancar sau plata cu cardul. După trimiterea comenzii online, veți fi contactat de un reprezentant fotovoltaicetrivas.ro, pentru a va confirma comanda și costurile de transport doar dacă acestea nu sunt calculate în mod automat și dacă situația o impune. Serviciul de comandă prin intermediul coșului de cumpărături este disponibil non-stop.

2. Comandă prin e-mail
Scrieți la adresa de e-mail: marketing@trivasgrup.ro. Precizați în mod explicit gama de produse solicitate, cu denumirea corectă – aşa cum apare pe site. Nu uitați să precizați și cantitatea necesară. Este important ca în contextul mesajului, să ne furnizați datele de facturare adresa de livrare și un număr de telefon, la care reprezentantul fotovoltaicetrivas.ro să va contacteze, pentru validarea comenzii. Serviciul de comandă prin e-mail este disponibil non-stop.

3. Comandă telefonică
Pentru comenzi telefonice sunați la unul din numerele: 0339 732 728 sau 0755 044 774 , disponibil de luni până vineri în intervalul orar 8 – 17.

Oferim posibilitatea de plată prin următoarele metode:

1.Plata ramburs la primirea coletului

2.Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) prin MobilPay.

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3.Plata cu Ordin de Plată . (În acest caz, marfa este livrată după încasarea sumelor)

Întrebări panouri solare

CE CHELTUIELI VOR ACOPERI BANII DE LA STAT PENTRU PANOURI SOLARE?

Persoanele fizice interesate de montarea de panouri fotovoltaice acasă vor primi de la stat contravaloarea a 90% din preţul instalaţiei, dar nu mai mult de 20.000 de lei, potrivit “Ghidului de finanțare a Programului a privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională”.
Ghidul, lansat în dezbatere publică de Ministerul Mediului stabileşte că se asigură finanţarea de la stat pentru orice instalaţie fotovoltaică cu o capacitate mai mare de 3kwp.
“Finanţarea se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 lei. Suma finanțată de Autoritate se scade de către instalatorul validat din valoarea totală a facturii, iar diferența se suportă de către beneficiarul final, din surse financiare proprii”, se arată în Ghid, aflat în dezbatere publică.
Iată ce se finanţează:

1. Cheltuielile cu achiziţia sistemului de panouri fotovoltaice cu putere minimă instalată de 3kWp, având ca principale părți componente:
a) panouri fotovoltaice;
b) invertor;
c) materiale conexiuni;
d) structura de montaj a sistemului;
e) modul de comunicație;
f) contor inteligent care măsoară cantitatea de energie produsă de sistemul de panouri fotovoltaice și care permite colectarea și transmiterea datelor relevante de la distanță, în format electronic;
g) tablou electric curent continuu/curent alternativ.

2. Cheltuieli cu montajul și punerea în funcțiune a sistemului de panouri fotovoltaice, reprezentând maximum 15% din costurile echipamentelor și instalațiilor electrice.

3. TVA aferentă cheltuielilor eligibile.

4. Sunt considerate eligibile numai cheltuielile efectuate după semnarea contractului de finanţare nerambursabilă. Cu alte cuvinte, dacă o persoană deja și-a montat panouri solare la casă, aceasta nu va putea să ceară statului decontarea cheltuielilor.

Bani pentru energia livrată în reţea

Cei care îşi montează panouri fotovoltaice şi doresc să vândă în reţeaua electrică energia produsă în exces faţă de propriul consum trebuie să ştie că pot primi bani, după ce a fost în sfârşit adoptată legislaţia pentru prosumatori.
„Prosumatorii care dețin unități de producere a energiei electrice din surse regenerabile cu puterea instalată de cel mult 27 kW pe loc de consum pot vinde energia electrică produsă și livrată în rețeaua electrică furnizorilor de energie electrică cu care aceștia au încheiate contracte de furnizare a energiei electrice, conform reglementărilor ANRE”, scrie în lege.
Preţul pe care îl primesc prosumatorii este, după lungi discuţii, cel de pe piaţa spot a energiei electrice, dar nu cel din momentul livrării, ci cel din anul anterior. Ca exemplu, preţul mediu ponderat de închidere al PZU în anul 2017 a fost de 227 de lei, deci se vor primi 22,7 bani pentru fiecare kWh injectat în reţea.

Atenție! Proiectul NU se aplică momentan. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie aprobat de minister și publicat în Monitorul Oficial. După apariția în Monitor, autoritățile trebuie să anunțe o perioadă de înscriere pentru ca persoanele fizice să poată cere bani.